Kayıt T. : 01/01/70
| Konu: AnkA'dan Bir İlk | Mob_Proto Açmak! Çarş. Tem. 28, 2010 1:36 pm | |
| Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri Binekleri yapmak için locale_tr deki mob_protoyu editlemek gerektiğini söylüyorum.[b][u]İşte editlemek için gerekeni buldum. Aynı item_proto açmak gibi CMD ye girip yapıyoruz İşte link lütfen sabit olursa herkesin işine yarar İŞTE ANLATIMM 1.İlk önce locale_tr açılır. 2.İçindeki mob_proto verdiğim dosyanın içine atılır. 3.Başlat>Çalıştır a girilir. 4.Çalıştıra cmd yazılır. 5.Karşınıza gelen gere cd(boşluk)benim size attığım dosyanın yeri yazılır ve ENTERlenir. Örnek: cd C:\Users\Babu\Desktop\mob_proto\mob_proto 6. Sonra m2.exe(boşluk)mob_proto_extract.xml ENTER leyin Örnek: m2.exe mob_proto_extract.xml 7.Attığım dosyanın içinde mob_proto_dump.xml böyle bir dosya oluşur. 8.Bunu kendinize göre editleyin. 9.Editledikten sonra kapatmak için dosyanın içine attığınız mob_proto yu silin 10.cmd ye dönüp m2.exe(boşluk)mob_proto_create.xml yazın. Örnek: m2.exe mob_proto_create.xml 11.Mob_proto oluştu. 12.Dosyayı locale_tr nin içine atın ve locale_tr yi kapatın BU KADAR ARKADAŞLAR [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|