Metin2 Paylaşım Platformu
Standart Sabit İp Adresine Hamachi siz PVP Kurulumu 3386551
Standart Sabit İp Adresine Hamachi siz PVP Kurulumu 3386551
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Standart Sabit İp Adresine Hamachi siz PVP Kurulumu

4 posters
YazarMesaj
CrazyHunter
Gelişen Üye
Gelişen Üye
CrazyHunter

Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 61
Kayıt T. Kayıt T. : 19/10/09
Nerden Nerden : İstanbul

Standart Sabit İp Adresine Hamachi siz PVP Kurulumu Empty
MesajKonu: Standart Sabit İp Adresine Hamachi siz PVP Kurulumu   Standart Sabit İp Adresine Hamachi siz PVP Kurulumu I_icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 2:22 pm

Merhaba,

Hemen açıklamaya geçiyorum.

Modemin ip si kaç ile başlıyor (10.0.0.2 yada 192.168.1.1 yada 2.1 olabilir.) Benim modemim 192.168.2.1 ile başlıyor. Ona gore anlatacağım.

1. Modemin firewall ayarlarını kontrol edeceksin (Muhtemelen izin verilen oyunlar vardır. Onlardan 2 sinin portlarını 11002 ve 13000 olarak değiştirebilirsin. Sonra nat ayarlarından ip leri ve portları tanımlayacaksın. 192.168.2.14 de 80 portu açılacak. 192.168.2.100 de ise 11002 ve 13000 portlarını açacaksın.

2.Network adaptorune sabit ip ver
benim ayarlarım
ip adresi : 192.168.2.14
Ağ Maskesi : 255.255.255.0
Ağ geçidi : 192.168.2.1 (bu onemli)

Dns : 4.2.2.2
4.2.2.3

QoS Paket zamanlayıcısını devre dış bırak.

3. virtual pc de sysinstall ayarları gateway 192.168.2.1 yani modemin ip adresi, alt bölümede 192.168.2.100 veri tabanı ip adresini yazıp exit diyerek çıkacaksın. hafızaya almak için /etc/rc.d/netif restart komutunu kullanacaksın. sonra reboot yazıp virtual pc yi tekrar baslatacaksın.

4. Virtual pc başladıktan sonra ./start yazıp oyunu başlatacaksın. Connection time out yazana kadar bekleyin.

5. Test amaçlı senin kullandığın internet bağlantısını kullanmayan bir pc den internet explorer dan statik ip adresini ve yanına portu gelecek sekilde örnek : 94.51.200.12:11002 / 94.51.200.12:13000 / yazacaksın. Garip çince harflerin gelmesi gerekecek. Kurulum tamamlanmıs olacaktır. Bu portların acık olduğunu oyuna girebileceğini gosterir.

6. Herhangi bir loginner exe sinde mc.txt içerisine statik ip ni yazıp oyuna girebilirsin. (Oyunun kurulu olduğu bağlantıdan giremezsin. Başka bir bağlantıdan girmen gerekecek. )

ARTIK OYUNUNUZ SABİT İP !
https://metin3.forum.st/
hakan1383
Gelişen Üye
Gelişen Üye
hakan1383

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 62
Kayıt T. Kayıt T. : 25/10/09
Nerden Nerden : C:/.../system32/derinLkLerde bi ışık vaR...

MesajKonu: Geri: Standart Sabit İp Adresine Hamachi siz PVP Kurulumu   Standart Sabit İp Adresine Hamachi siz PVP Kurulumu I_icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 3:08 pm

video iLe açıkLasan daHa anLaşıLıR oLur... şimdi modemin ayarını değiştireLim derken içine sı.mayaLım Very Happy =) cheers
http://board.metin2.org
aslanOO1
Co-Admin
Co-Admin
aslanOO1

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 288
Kayıt T. Kayıt T. : 04/11/09
Nerden Nerden : adana

MesajKonu: Geri: Standart Sabit İp Adresine Hamachi siz PVP Kurulumu   Standart Sabit İp Adresine Hamachi siz PVP Kurulumu I_icon_minitimePerş. Ara. 03, 2009 2:10 am

krds bana ozel mesajla anlatirmisin yada 3 dk lik video cekermisin hic bise anlamadim :S
https://metin3.forum.st
rosqa
Yeni Üye
Yeni Üye
rosqa

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 12
Kayıt T. Kayıt T. : 07/01/10
Nerden Nerden : çorum

MesajKonu: Geri: Standart Sabit İp Adresine Hamachi siz PVP Kurulumu   Standart Sabit İp Adresine Hamachi siz PVP Kurulumu I_icon_minitimePerş. Ocak 07, 2010 2:16 pm

saol

Standart Sabit İp Adresine Hamachi siz PVP Kurulumu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PvP için Sabit Site Kurma Hamachi DeiL....! [20 GB ALAN]
» Hamachi Derdine Son.Artık herkes sabit ip server kurabilecek..
» Sabit VPS kurarken
» Sabit ip alımı + Kurulum..
» Vps Server Kurulumu Yardım