Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 38 Kayıt T. : 30/11/09 Nerden : mersn
Konu: Navicat sorunum var Salı Ara. 01, 2009 11:18 pm
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] buyrun resim bu account bolumu falan gelmıor nerde hata yaptım hersey tamam programlar anka ve admın ve ersel hepınızı ekledım bırınz msn gırınde teamwiever 4 var halledek . rica ediom ruh hastasi olcam artk
hakan1383 Gelişen Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 62 Kayıt T. : 25/10/09 Nerden : C:/.../system32/derinLkLerde bi ışık vaR...
Konu: Geri: Navicat sorunum var Çarş. Ara. 02, 2009 11:11 am
önce table ye tıkla ordada yoksa diğer seçenklere bak ordan bulursun veya mysql ye falan qeL...yazık bende o biLe açıLmıyoyaa :S
tuvan Yeni Üye
admin server kurorurm fakat account bolumu gelmıor navıtte o yuzden kendıme uyelık yazamadıgm ıcın gıremıorum msn adresını ekledım teamwiever var bi yardımcı olurmsn lutfen.
tuvan Yeni Üye
kac gundur yazıorum admın anka ve etemsel hepsi sunları ındır msn ekle yardımcı olalım dıorsunz dedıklerınızı ındırourz sıtede 1 tek ben ve admın acgız suan ama 1 mesaj yazan yok yardım etmıceksnz yada bılmıosanız yok deyın adamı oyalamayın rica ediorum ya yardımcı oln yada adamı oyalamayın...
[Admin]Velovis Admin
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 165 Kayıt T. : 18/10/09 Nerden : Bingöl
DB eklediniz mi serverinize?DB ekleyin birde öyle bakın isterseniz.
Not: Site 10 dk aralıkla güncelleniyor ondan siteden çıksak bile açık olarak gözükebiliyoruz.Açık olduğumuzda size yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Sizlerden bu durumdan dolayı özür dileriz...
etemsenel Gelişen Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 77 Kayıt T. : 09/11/09 Nerden : Almanya
Konu: Geri: Navicat sorunum var C.tesi Ara. 05, 2009 12:12 am
Karde?im Lütfen Sinirlenme [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Adresini Ekle En Geç Yar?m Saatte Oyunundas?n Ve Gm sin sen yeterki ekle
hakan1383 Gelişen Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 62 Kayıt T. : 25/10/09 Nerden : C:/.../system32/derinLkLerde bi ışık vaR...
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 164 Kayıt T. : 06/01/10 Nerden : istanbul
Konu: Geri: Navicat sorunum var Paz Ocak 17, 2010 7:56 pm
etemsenel demiş ki:
Karde?im Lütfen Sinirlenme [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Adresini Ekle En Geç Yar?m Saatte Oyunundas?n Ve Gm sin sen yeterki ekle
lan senin msn yi ekledim diyosun sadece darkobit oynayanlara yard?m edicem o zaman neden buraya koydun msn ni dingüg