| Metin2 TR Yama Yapma Resimli Anlatım LiNKLeR GüNCeL | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
etemsenel Gelişen Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 77 Kayıt T. : 09/11/09 Nerden : Almanya
| Konu: Metin2 TR Yama Yapma Resimli Anlatım LiNKLeR GüNCeL Cuma Ara. 11, 2009 9:15 pm | |
| Sa arkadaşlar sitemizde bulunan linkler kırıldı ve bende yenisini yapmaya karar verdim.Lütfen Dikkatle Okuyun.. 1)İlk Önce Yeni Bİr Metin2 Kuruyoruz.. 2)Sonra Pack Sekmesine Giriyoruz.. 3)locale.tr.addr dosyası var o dosyayı siliyoruz.. 4)Verdiğim Pack Dosyası Linkini Rar dan çıkarıp pack ın içine atıyoruz. 5)Exe Herkezde Yok O Yüzden Ben genede Koydum.Exe.rar ı açıp içindekiler kurduğunuz Metin2 nin içine atıyosunuz. 6)Mc.Text e Hamachi İp nizi yazıyosunuz. 7)Artık Oyun Türkçedir..Hayırlı Olsun... 8)Altada Resimli Anlatım.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pack Dosyasına Bunu Çıkarıp Atacaksınız.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]EXE de Bu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Umarım Olmuştur Ama Kesin Olur.. Saygılarımla Alıntı Yapmayınız.Özellikle Başka Sitelere Vermeyiniz... xEteMSeNeLxX Saygılar Bütün Foruma | |
|
| |
ator Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 29 Kayıt T. : 04/12/09 Nerden : nereye
| Konu: Geri: Metin2 TR Yama Yapma Resimli Anlatım LiNKLeR GüNCeL C.tesi Ara. 12, 2009 2:01 pm | |
| helal olsun olursa süper çok saol | |
|
| |
etemsenel Gelişen Üye
| Konu: Geri: Metin2 TR Yama Yapma Resimli Anlatım LiNKLeR GüNCeL C.tesi Ara. 12, 2009 3:07 pm | |
| Önemli Değil Kardeşim İşine Yararsa Dahada Sevinirim.. | |
|
| |
hakan1383 Gelişen Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 62 Kayıt T. : 25/10/09 Nerden : C:/.../system32/derinLkLerde bi ışık vaR...
| Konu: Geri: Metin2 TR Yama Yapma Resimli Anlatım LiNKLeR GüNCeL C.tesi Ara. 12, 2009 3:48 pm | |
| exe dosyası için megaupLoad uyarısı Erişmeye çalıştığınız dosya geçici olarak kullanım dışıdır. =) | |
|
| |
hakan1383 Gelişen Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 62 Kayıt T. : 25/10/09 Nerden : C:/.../system32/derinLkLerde bi ışık vaR...
| Konu: Geri: Metin2 TR Yama Yapma Resimli Anlatım LiNKLeR GüNCeL C.tesi Ara. 12, 2009 3:50 pm | |
| yazdığım hatanın sebebi mega upLoad dan dosyaLarı teker teker indirmeniz Lazım... o yüzden 2 dosyayı indirmeye çaLışınca hata veriyor.payLaşım için saoL... | |
|
| |
etemsenel Gelişen Üye
| Konu: Geri: Metin2 TR Yama Yapma Resimli Anlatım LiNKLeR GüNCeL C.tesi Ara. 12, 2009 4:13 pm | |
| | |
|
| |
[Admin]Velovis Admin
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 165 Kayıt T. : 18/10/09 Nerden : Bingöl
| Konu: Geri: Metin2 TR Yama Yapma Resimli Anlatım LiNKLeR GüNCeL C.tesi Ara. 12, 2009 4:21 pm | |
| KONU GÜNCEL Teşekkür ederiz. Konu tarafımdan sabitlenmiştir.
| |
|
| |
etemsenel Gelişen Üye
| Konu: Geri: Metin2 TR Yama Yapma Resimli Anlatım LiNKLeR GüNCeL C.tesi Ara. 12, 2009 10:22 pm | |
| önemli değil Böyle bi forum olduğu için ben size teşekür ederim | |
|
| |
etemsenel Gelişen Üye
| Konu: Geri: Metin2 TR Yama Yapma Resimli Anlatım LiNKLeR GüNCeL Perş. Ara. 17, 2009 8:42 pm | |
| Admin Burda Daha Fazla Kullanıcının Göreceğine İnandığım İçin Konuyu Buraya Taşıdım.Lütfen Değiştirme.. Saygılarımla Teşekürler! | |
|
| |
aslanOO1 Co-Admin
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 288 Kayıt T. : 04/11/09 Nerden : adana
| Konu: Geri: Metin2 TR Yama Yapma Resimli Anlatım LiNKLeR GüNCeL Perş. Ocak 21, 2010 3:54 pm | |
| Tsk Ederim Gzl Paylasim!!! | |
|
| |
red19 Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1 Kayıt T. : 04/03/10 Nerden : kırıkkale
| Konu: Geri: Metin2 TR Yama Yapma Resimli Anlatım LiNKLeR GüNCeL Perş. Mart 04, 2010 8:13 pm | |
| kardeş exe inmiyo paylaşımın için teşekürler | |
|
| |
| Metin2 TR Yama Yapma Resimli Anlatım LiNKLeR GüNCeL | |
|