| Gardiyaniniz Türkçe Olsun...! [Güncel Anlatım] | |
|
+6avcı00 rosqa gstsfb123 sys-worm tuvan akin2345 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Gardiyaniniz Türkçe Olsun...! [Güncel Anlatım] Paz Ara. 20, 2009 2:55 pm | |
| Arkadaşlar Gardiyanı Türkçe Yamadan Tıklanmıyordu.Artık Tıklayıp.Oynayabilirsiniz.Hemd e Türkçe Olarak Full.
İlk Önce Asagıdan Verdiğim Linki İndiriyorsunuz.Sonra Filezilladan.usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest e Atıyoruz.İndirdiğimiz Dosyayı.Dosyayı Attıktan Sonra.Make Die Bir Dosya Vardır.Onu Buluyoruz.Adını make.sh yapıyoruz.Sonra.Serverimize Geliyoruz.Timedout yazar.bi kere entera basıp.cd /../usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest yazıp enterlıyoruz.Sonrash make.sh yazıyoruz.Taratmaya baslar.Tarama Bittikten Sonra.cd /../root yazıp enterlayın.Ve Reboot Komutu Verin.%100 Türkçe Gardiyan Kendi Yapımımdır...!
Link : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
|
|
| |
akin2345 Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1 Kayıt T. : 22/12/09 Nerden : ankara
| Konu: Geri: Gardiyaniniz Türkçe Olsun...! [Güncel Anlatım] Çarş. Ara. 23, 2009 9:00 pm | |
| Filezilla nerde ayıptır sorması ? | |
|
| |
tuvan Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 38 Kayıt T. : 30/11/09 Nerden : mersn
| Konu: Geri: Gardiyaniniz Türkçe Olsun...! [Güncel Anlatım] C.tesi Ara. 26, 2009 8:16 pm | |
| bu konuda yarıdmını beklyırum anka [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ekle lutfen.. iyi forumlar | |
|
| |
sys-worm Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 2 Kayıt T. : 24/12/09 Nerden : adana
| Konu: Geri: Gardiyaniniz Türkçe Olsun...! [Güncel Anlatım] Cuma Ocak 01, 2010 11:24 am | |
| make.sh yazdıgımda command nod fount yazıyor dediklerini yapıyorum yardımcı olurmusun | |
|
| |
gstsfb123 Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 6 Kayıt T. : 06/01/10 Nerden : asdasd
| Konu: Geri: Gardiyaniniz Türkçe Olsun...! [Güncel Anlatım] Perş. Ocak 07, 2010 8:50 am | |
| S.a Yine Ben Kendim Yapmış Olduğum botu taktim edim bunun kullanılışı bir dosyayı filezilladan vb ye upload ettiğinizde cd /../ ................... gibi bir dünya şey yazmanıza kolaylıktır siz dosyayı attıktan sonra bu bota 2 kez tıklayın size gerekli yerler geldiğinde tamam a basmanızı isticek [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
rosqa Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 12 Kayıt T. : 07/01/10 Nerden : çorum
| Konu: Geri: Gardiyaniniz Türkçe Olsun...! [Güncel Anlatım] Perş. Ocak 07, 2010 2:07 pm | |
| | |
|
| |
avcı00 Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1 Kayıt T. : 16/01/10 Nerden : Bursa
| Konu: Geri: Gardiyaniniz Türkçe Olsun...! [Güncel Anlatım] C.tesi Ocak 16, 2010 5:36 pm | |
| admin link kırık bea siteye uye olup yanlşmi yaptm yoksa snn bile verdiqn linkler kırıksa adamlarınki allh bilir nasıldr xDD | |
|
| |
teknodik Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 3 Kayıt T. : 19/01/10 Nerden : Karşıyaka
| Konu: Geri: Gardiyaniniz Türkçe Olsun...! [Güncel Anlatım] Çarş. Ocak 20, 2010 1:06 am | |
| Hata: Directory /usr/rain/db/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/guest: no such file or directory Hata: Klasör listesi alınamadı
_????????
| |
|
| |
[TL]ChunLee& Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 9 Kayıt T. : 29/12/09 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: Gardiyaniniz Türkçe Olsun...! [Güncel Anlatım] Çarş. Ocak 20, 2010 6:45 pm | |
| | |
|
| |
kitit Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 15 Kayıt T. : 09/02/10 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Gardiyaniniz Türkçe Olsun...! [Güncel Anlatım] Çarş. Şub. 10, 2010 12:19 am | |
| | |
|
| |
yunussa Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 23 Kayıt T. : 27/01/10 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Gardiyaniniz Türkçe Olsun...! [Güncel Anlatım] Paz Mart 14, 2010 5:11 pm | |
| link kırık diyoruz bi ilgilenin be lazım bişe buu!! | |
|
| |
| Gardiyaniniz Türkçe Olsun...! [Güncel Anlatım] | |
|