| HamachiLi Site PaneLi Nasıl Yapılır Ve PaneL // | |
|
+4erayfb133 tuvan etemsenel [TL]ChunLee& 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: HamachiLi Site PaneLi Nasıl Yapılır Ve PaneL // Paz Ara. 20, 2009 3:23 pm | |
| Hamachili Site Panel Yapımı...
Öncelikle Sitemiz İçin xampp Programı ve Hazır Panel Lazım[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]/rar pas : emre-28xampp Kurulumu Çok Basit O Yüzden Pek Üstünde Durmuycam .Exe yi Açın İleri> İleri Seçeneklerine Tıklayın ve Kurulumu Tamamlayın.Not : xampp Programını " C:/ " 'ye Kurun.Kurduktan sonra xampp ana Dizinine Girin Ve "hcdct" [Arkadaşlar Program suan kurulu olmadıgı için ismini tam olark yazamadım ama Büyük bi ihtimal aynısıdır aynı olmasa bile ismi bune bencer bişi eminim fark edersiniz.]'a Girin ve İçindeki Herşeyi silin.Sonra İndirdiğimiz EmreMt2 Panel'ini İçine Atın ve Gerekli Ayarlamaları Kendinize Göre Yapın.Tüm İşlemler bittikten Sonra Aşagıdaki Resimdeki gibi "Apache ve MySql ' Lara Start Diyelim ve Hamachi Ip Adresmizden Sitemize Girelim...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Panelden Bir Resim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800 and weights 120KB. | Alıntıdır... |
|
| |
[TL]ChunLee& Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 9 Kayıt T. : 29/12/09 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: HamachiLi Site PaneLi Nasıl Yapılır Ve PaneL // Salı Ara. 29, 2009 2:44 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HamachiLi Site PaneLi Nasıl Yapılır Ve PaneL // Salı Ara. 29, 2009 7:00 pm | |
| Yani Xampp ı indirdikten sonra simgesine sağ tıklayın özellikler ve hedef bul (Vista Da Dosya Konumunu Aç Yazar) a tıkla orası ana dizin oluyor.. |
|
| |
etemsenel Gelişen Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 77 Kayıt T. : 09/11/09 Nerden : Almanya
| Konu: Geri: HamachiLi Site PaneLi Nasıl Yapılır Ve PaneL // Salı Ara. 29, 2009 8:05 pm | |
| Aynı KOnuyu Bende Açmıştım Ama Alıntı Değildi Sayın Admin Sen İsmini Vermek İstemediğim Siteden Alıntı Yapmışsın Ama Genede Emeğe Saygı!"!!!! | |
|
| |
tuvan Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 38 Kayıt T. : 30/11/09 Nerden : mersn
| Konu: Geri: HamachiLi Site PaneLi Nasıl Yapılır Ve PaneL // Cuma Ocak 01, 2010 12:42 pm | |
| alıntı malıtnı yaradı ısıme | |
|
| |
erayfb133 Gelişen Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 164 Kayıt T. : 06/01/10 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: HamachiLi Site PaneLi Nasıl Yapılır Ve PaneL // Perş. Ocak 07, 2010 3:02 pm | |
| co -admin sana +rep vermek istesem nasıl verebilirim | |
|
| |
erayfb133 Gelişen Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 164 Kayıt T. : 06/01/10 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: HamachiLi Site PaneLi Nasıl Yapılır Ve PaneL // Perş. Ocak 07, 2010 3:03 pm | |
| kardeş bide ben kendime kurdum giriyoum ip adresimi hoşgeldiniz erme mt2 yazıyo orayı eray diye nasıl değiştircem nasıl olduğu biliyosun bizede sölersen bizde öğreniriz:) | |
|
| |
aslanOO1 Co-Admin
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 288 Kayıt T. : 04/11/09 Nerden : adana
| Konu: Geri: HamachiLi Site PaneLi Nasıl Yapılır Ve PaneL // Perş. Ocak 14, 2010 12:19 am | |
| Sprsin yaptim baba gibi calisiyor | |
|
| |
mfs776 Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 5 Kayıt T. : 27/01/10 Nerden : bandırma
| Konu: Geri: HamachiLi Site PaneLi Nasıl Yapılır Ve PaneL // Perş. Ocak 28, 2010 9:09 pm | |
| alıntı olacak tabi alıntı yapmayan site var mı | |
|
| |
hasat Yeni Üye
| Konu: Geri: HamachiLi Site PaneLi Nasıl Yapılır Ve PaneL // C.tesi Ocak 30, 2010 6:24 pm | |
| bu panelin içeriğini nasıl değiştiricez ? | |
|
| |
4medli Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 3 Kayıt T. : 05/02/10 Nerden : D.bakır
| Konu: Geri: HamachiLi Site PaneLi Nasıl Yapılır Ve PaneL // Cuma Şub. 05, 2010 12:53 pm | |
| Anka yaf ben bir?ey anlamad?m msnemi eklesene: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bana anlatsana msneden ben pvp kurdum ama nas?l üyelik at?cag?m? siteye bilmiyom Lütfennnn Yard?m................. | |
|
| |
| HamachiLi Site PaneLi Nasıl Yapılır Ve PaneL // | |
|