efee88 Yeni Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 26 Kayıt T. : 28/01/10 Nerden : İstanbul
| Konu: Tüm Private Serverlar'ı Türkce Yapın..! [DevPaylaşım] Cuma Ocak 29, 2010 12:59 am | |
| Tüm Private Serverlar'ı Türkce Yapın..! [DevPaylaşım]
Merhaba Arkadaşlar : Birçok arkadaşımız oynadığı serverlerin türkce yamasını arıyor.. Şu an dan itibaren kendi yamanızı kendiniz yapabilirsiniz.Başlıyoruz ;
Esentinial NetTools ' u kuruyoruz. Şimdi bana kalırsa oyunu en baştan kurun.. McSet'i oyunu kurduğunuz yere çıkarın.. Esentinial NetTools ' u açıp aşağıya alıyoruz.. Daha sonra oyuna giriyoruz.Ben Angel' da oynuyorum o yüzden onunla göstericem. Oyuna açıyoruz.Kullanıcı adı şifreyi yazıyoruz.. Karakterimizi seçip tamamen oyuna giriyoruz.(Yoksa sorun çıkabilir.)Daha sonra Essentinial NetTools' u açıp oyuna girdiimiz dosyayı buluyoruz.(Benimkisi aangel.bin)Bulduktan sonra karşısında ip adresi ( bendeki 61.158.163.49) var gördüğümüz gibi o ip adresini bir yere kaydediyoruz.
Daha sonra oyunu ve Essentinial NetTools'u kapatabilirsiniz. Burdan sonrası kolay.Yeniden kurduğumuz oyunun klasörünü açıyoruz.İçine McSet' i atmıştık.Bu yüzden klasörümüzde Mc.txt olması gerekiyor.Onu Açıyoruz ve kaydettiğimiz ip adresini yazıp kaydediyoruz.
Burdan sonrası ise LauncherLogin'e tıklayarak çince yazılar olan butona tıklıyoruz.Oyun açılacaktır.Alesta Ch1 ' e giriyoruz.Arkadaşlar böyle biraz zor gelebilir ama öğrendikten sonra çocuk oyuncağı..
LİNKLER ; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu arada unutmadan arkadaşlar Oyunu tekrar kurduktan sonra lütfen Locale_tr.addr ' yi silin ve arkadaşlarımızın hazırladığı hata gidericileri kullanın yoksa oyuna giremeyebilirsiniz.
Arkadaşlar oyunu tekrar kurduktan sonra elbette bir kaç hata alıcaksınız.Bu hataları gidermek için ;
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
[Admin]Velovis Admin
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 165 Kayıt T. : 18/10/09 Nerden : Bingöl
| Konu: Geri: Tüm Private Serverlar'ı Türkce Yapın..! [DevPaylaşım] Paz Ocak 31, 2010 9:15 pm | |
| Teşekkürler + Rep verdim ama imzanızı değiştirin lütfen..
| |
|